Uw eerste bezoek

Enkele praktische punten t.a.v. uw eerste bezoek aan ons:

Graag bij het eerste consult meenemen:

– verwijskaart, indien ontvangen, van uw huisarts/specialist,

– geldig identiteitsbewijs (paspoort of rijbewijs),

– schoenen waar u dagelijks op loopt (dit kunnen ook werkschoenen of sportschoenen zijn).

Podotherapie is sinds 2012 direct toegankelijk wat inhoudt dat u in principe geen verwijskaart meer nodig heeft. Echter hanteren sommige ziektekostenverzekeraars deze eis nog wel. U kunt dit het beste zelf even nagaan.

Aan het eerste onderzoek zitten kosten verbonden. De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte) podotherapie. U kunt zelf uw polis nakijken om er zeker van te zijn wat en hoeveel u vergoed krijgt. Mocht er tijdens het eerste onderzoek blijken dat er zolen vervaardigd dienen te worden, dan zijn de maximale totale kosten van een onderzoek, de zolen, een consult voor het afleveren van de zolen en een 1e zoolcontrole na 6 weken circa €234,00.

Bij de meeste zorgverzekeraars kunnen wij de rekening rechtstreeks declareren voor u. Bij enkele zorgverzekeraars is dit niet mogelijk, u ontvangt dan van ons een factuur. Nadat u deze heeft betaald kunt u de factuur indienen bij uw zorgverzekeraar.

Wanneer u uw afspraak niet kunt nakomen, geeft u ons dat dan alstublieft 24 uur van tevoren door. Als wij geen bericht hebben gekregen dan zijn wij helaas genoodzaakt u hiervoor een rekening te sturen. Op onze website, www.podotherapievangelle.com, kunt u ook veel extra informatie en onze algemene voorwaarden vinden.

Met vriendelijke groeten,

Team Podotherapie van Gellecom