MAAK KENNIS MET HET TEAM.

Zeven enthousiaste medewerkers staan dagelijks voor u klaar. Hieronder leert u ons alvast een beetje beter kennen.

Renée van Gellecom

Werkzaam bij Podotherapie van Gellecom sinds 2006

Functie: podotherapeut en mede-eigenaar

Specialisatie: zorg voor diabetes-, reumapatiënten en ouderen.

“Ik heb sinds 2003 veel ervaring opgedaan, bijvoorbeeld bij een praktijk, maar ook op de diabetische voetenpoli in het Deventer Ziekenhuis. Ik merkte dat een persoonlijke benadering en rustige uitleg erg belangrijk zijn. Vanaf 2006 heb ik de stap gewaagd om een eigen podotherapie-praktijk te beginnen. Onze maatschap blijft voortdurend in beweging, maar de nadruk op de persoonlijke benadering zal nooit verdwijnen.”

Saskia Bernards

Werkzaam bij Podotherapie van Gellecom sinds 2008

Functie: podotherapeut en sinds 2012 mede-eigenaar

Specialisatie: sport-podotherapie

“Als kind ben ik onder behandeling geweest bij een podotherapeut en daardoor was ik al bekend met dit mooie beroep. Het geeft veel voldoening om iemand te helpen, bijvoorbeeld door het maken van zolen of een orthese. Het is belangrijk dat mensen kunnen blijven bewegen en kunnen doen wat ze leuk vinden. Vandaar mijn belangstelling voor sport. Bij een behandeling van een sportblessure werken we ook regelmatig samen met andere specialisten, bijvoorbeeld met een sportfysiotherapeut. Die multidisciplinaire aanpak spreekt me erg aan.”

Femke van Haandel

Werkzaam bij Podotherapie van Gellecom sinds 2010

Functie: podotherapeut

Specialisatie: fysiotherapie (niet praktiserend)

“Een klacht komt niet alleen tot stand door een afwijking in het bewegingsapparaat. Ook de manier waarop iemand in het leven staat, speelt een belangrijke rol. Daarom is het vraaggesprek volgens mij één van de belangrijkste onderdelen tijdens het onderzoek. Wij besteden veel aandacht aan een goede uitleg over de oorzaak en het oplossen van de klacht. Zo krijgt u een goed inzicht en daardoor kunt u hier adequaat mee omgaan.”

Lotte Lammers

Werkzaam bij Podotherapie van Gellecom sinds 2013

Functie: podotherapeut

Specialisatie: kinderpodotherapie

“Ik heb een open en positieve houding. Daarom communiceer ik gemakkelijk met kinderen. Voor mij is er niets mooier dan een lach op het gezicht van een kind. Als er pijnklachten zijn tijdens het lopen of sporten, is het aan mij, het kind en de ouders om die lach weer te creëren. Ik zie mijn werk daarbij als een uitdagende puzzel. Samen de stukjes op de juiste plek krijgen: dáár draait het om.”

Kelly Vervoort

Werkzaam bij Podotherapie van Gellecom sinds 2016

Functie: podotherapeut

Specialisatie: sport-podotherapie (in opleiding)

Wat mij aan het beroep podotherapie aanspreekt, is het helpen van mensen met klachten waardoor zij de dagelijkse- , werk- en sportactiviteiten weer kunnen uitvoeren. De voeten zijn tenslotte de basis van het menselijk lichaam. Bij podotherapie van Gellecom staat de persoonlijke benadering centraal, ik vind het hierbij prettig dat je genoeg tijd krijgt voor iedere patiënt. Zelf sport ik graag, vanuit deze interesse wil ik me aankomend jaar gaan specialiseren door te starten met de opleiding sportpodotherapie.

Pascolien Scheerders

Werkzaam bij Podotherapie van Gellecom sinds 2015

Functie: praktijkassistente

“Met veel plezier verricht ik tal van ondersteunende werkzaamheden in onze praktijk. Maar op nummer één staat u als patiënt. Ik help met het maken van een afspraak en beantwoord graag eventuele vragen. Elke ochtend kunt u ons telefonisch bereiken van 08:00 uur tot 12:00. Belt u ons na 12:00 uur dan hoor ik graag via ons antwoordapparaat waar ik u mee mag helpen. Graag ontmoet ik u in onze wachtruimte.”

Jeroen van de Sande

Werkzaam bij Podotherapie van Gellecom sinds 2006

Functie: medeoprichter, verantwoordelijk voor operationele zaken

“Ik zorg vooral voor het werk achter de schermen. Naast de boekhouding houd ik me bezig met marketing en vele andere administratieve zaken. Daardoor kunnen de podotherapeuten zich concentreren op het belangrijkste: het leveren van goede zorg.

Ik ben ook regelmatig aanwezig op de praktijk en probeer met het maken van een praatje en een lach een werkomgeving te creëren waarin iedereen optimaal functioneert.”