Kindervoetenspreekuur bij Teamfysiotherapie Mozartlaan 51 in Drunen

Heeft uw kind wel eens last tijdens of na loop- en/of sportactiviteiten?

Denk hierbij aan: vaak struikelen/vallen, verzwikken van de enkels, niet lang willen lopen (vermoeidheid), hielpijn of pijn in enkels, knieën, heupen en/of rug?

Of laat uw kind een afwijkend looppatroon (bijv. Tenenlopen) of een afwijkende stand van voeten/benen zien?

Dan kunnen kinderfysiotherapeut Evelien en kinderpodotherapeut Lotte u en uw kind helpen.

Hoe werkt het

U kunt zich aanmelden door op onderstaande link te klikken of te bellen naar 073-5111750.

U ontvangt een uitgebreide vragenlijst die alvorens de afspraak teruggestuurd dient te worden. Hierdoor kunnen de kinderfysiotherapeut en de kinderpodotherapeut voorbereid de afspraak in gaan. Er wordt een afspraak gepland van 30 minuten, hierin wordt de hulpvraag onderzocht en alle vragen beantwoord. Vervolgens wordt er met jullie besproken of een behandeltraject nodig zal zijn. Dit kan een combinatie traject zijn of alleen individueel bij de kinderfysiotherapeut of kinderpodotherapeut. Indien er geen behandeltraject nodig is, zal dit ook niet gestart worden.

Kosten

Aan de afspraak van 30 minuten in het specialistische kinderspreekuur zijn kosten verbonden. Dit wil zeggen dat er één consult kinderfysiotherapie gedeclareerd wordt (18x vergoed vanuit de basisverzekering) en één consult kinderpodotherapie (vergoed vanuit de aanvullende verzekering afhankelijk van uw polisvoorwaarden).

Data en tijden

  • 21-02-2024 13.15 uur

Locatie: Teamfysiotherapie: Mozartlaan 51, 5151KA in Drunen.

Aanmelden? Klik hier!