Slippers of sandalen op maat van uw voeten

Vindt u het ook lastig om in de zomer uw zolen te dragen? Dan kan Comfys of Fits footwear een uitkomst bieden. Dit zijn op maat gemaakte slippers of sandalen op basis van uw huidige podotherapeutische zolen.

Comfys en Fits footwear hebben een groot assortiment slippers en sandalen.

Voor Comfys klik hier.

Voor Fits Footwear klik hier.

Werkwijze

Bent u al bekend met podotherapeutische zolen van Podotherapie van Gellecom? Dan kunt u ook Comfys of Fits Footwear laten aanmeten. Er wordt altijd eerst een afspraak ingepland met uw podotherapeut voor het beoordelen van uw voeten en het uitzoeken van een passend model. Niet elk model past bij elke voet, uw podotherapeut zal u hier bij helpen. Zowel Comfys als Fits Footwear hebben hun eigen modellen en kleurstalen.

De banden voor uw Comfys worden besteld en in de tussentijd maakt de podotherapeut het voetbed. Na ongeveer 3/4 weken wordt er een afspraak gemaakt om de Comfys op maat van uw voeten in elkaar te zetten. Dit gebeurt door middel van een speciale schoenmakerslijm.

Uw Fits Footwear slippers of sandalen worden extern gefabriceerd en meestal binnen 3 weken afgeleverd.

Kleurstalen

Komt u bij ons op consult voor het aanmeten van slippers of sandalen? Dan kunt u hier alvast een keuze maken! U kunt eventueel al naam/nummer opschrijven en dit meenemen naar uw consult.

Voor het maken van uw keuze voor de Fits Footwear slippers kunt u hier op de website kijken van Fits Footwear.

Voor de modellen van Comfys klik hier en voor de kleurstalen van Comfys kunt u hier op de website kijken.

Kosten

De kosten variëren per model en merk en voor meer informatie hierover kunt u het beste contact opnemen met de praktijk.

Afspraak maken? Klik hier!

Interesse? Vraag ons naar de mogelijkheden of kijk voor voorbeelden onze FACEBOOKPAGINA.

Onderstaande video laat middels een time-lapse het productieproces zien. In de uitgefreesde slipperblokken zit al uw eigen podotherapeutische zool verwerkt.