Slippers of sandalen op maat van uw voeten

Vindt u het ook lastig om in de zomer uw zolen te dragen, dan kan zlippo een uitkomst bieden. Dit zijn op maat gemaakt slippers of sandalen op basis van uw huidige podotherapeutische zolen.

Zlippo heeft een groot assortiment slippers en sandalen.

Werkwijze

Als u zlippo’s aan wilt laten meten wordt er altijd eerst een afspraak gepland met uw podotherapeut. Er wordt een onderzoek uitgevoerd en daarna het model en de maat van uw zlippo’s uitgekozen. Uit verschillende leerstalen kunt u vervolgens de kleur kiezen.

De banden voor uw zlippo’s worden besteld en in de tussentijd maakt de podotherapeut het voetbed. Na ongeveer 3 weken wordt er een afspraak gemaakt om de zlippo’s op maat van uw voeten in elkaar te zetten. Dit gebeurt door middel van een speciale schoenmakerslijm.

Kleurstalen

Onderstaand een selectie uit ons assortiment waaruit u kunt kiezen. Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten en er doorheen te bladeren. Komt u bij ons op consult voor het aanmeten van slippers? Dan kunt u hier alvast een keuze maken! U kunt eventueel al naam/nummer opschrijven en meenemen naar uw consult.

Afspraak maken? Klik hier!

Interesse? Vraag ons naar de mogelijkheden of kijk voor voorbeelden op ZLIPPO of onze FACEBOOKPAGINA.

Onderstaande video laat middels een time-lapse het productieproces zien. In de uitgefreesde slipperblokken zit al uw eigen podotherapeutische zool verwerkt.