Michelle Sinay

Werkzaam bij Podotherapie van Gellecom sinds 2023

Functie: podotherapeut in opleiding

Specialisatie: algemene podotherapie

Leuk dat u benieuwd bent naar ons team, we zullen ons aan u voorstellen

Michelle vertel eens aan deze sitebezoeker……

Waarom ben jij podotherapeut geworden?

Ik ben podotherapeut geworden, omdat ik meer verdieping wilde in mijn werk als medisch pedicure. Daarnaast werk ik graag met mensen en wil ik ze helpen om van hun klachten af te komen.

Wanneer heb jij je opleiding gevolgd tot Podotherapeut?

Aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven en ik heb in juli 2023 mijn studie afgerond.

Waar heb jij zoal je ervaring opgedaan?

Als eerst ben ik begonnen als doktersassistente bij een huisarts. Hierna ben ik de opleiding tot medisch pedicure gaan volgen. Door mijn opleiding als doktersassistente en medisch pedicure kon ik de werkzaamheden op de poli chirurgie en de voeten poli goed combineren. Daarnaast werk ik ook als medisch pedicure in mijn eigen praktijk. Door deze combinaties kwam ik tot de conclusie dat ik podotherapeut wilde worden. Tijdens mijn opleiding tot podotherapeut kwam ik bij podotherapie van Gellecom terecht voor mijn eerste stage, dit beviel me erg goed waardoor ik mijn tweedejaars stage ook bij podotherapie van Gellecom ben gaan lopen.

En Michelle mag de sitebezoeker ook weten wat jij het leukst vindt aan je werk?

Lopen is een heel belangrijk aspect in het leven. Ik ben van mening dat iedereen zo goed mogelijk uit de voeten moet kunnen. Daarnaast vind ik het mooi om te zien dat bepaalde klachten bij mensen na verloop van tijd over kunnen gaan of kunnen verminderen. Door hier aan bij te dragen haal ik veel voldoening uit mijn werk.

En tot slot een klein kijkje in jouw privéleven Michelle, zou dat mogen?

Ja zeker!

Hoe is je gezinssituatie?

Ik woon samen met mijn vriend.

Michelle wat doe jij graag buiten jouw werk om?

In mijn vrije tijd werk ik graag in mijn moestuin. Daarnaast ga ik graag op reis naar mooie bestemmingen zoals: Indonesië, Thailand en Bonaire. Ook vind ik het leuk om gezellig uit eten te gaan en uitstapjes te maken met mijn vriend, familie en vriendinnen.

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om Michelle een klein beetje beter te leren kennen, wie weet tot ziens.