Jeroen van de Sande

Leuk dat u benieuwd bent naar ons team, we zullen ons aan u voorstellen

Jeroen vertel eens aan deze sitebezoeker……

Waarom werk jij bij Podotherapie van Gellecom?

Samen met mijn vrouw Renée van Gellecom heb ik de praktijk opgestart in 2006. Daar zorg ik nog steeds met veel enthousiasme voor het werk achter de schermen en probeer daarmee zoveel mogelijk onze medewerkers te ontlasten.

Wanneer heb jij je opleiding gevolgd tot Podotherapeut?

Zelf ben ik geen podotherapeut maar ben ik piloot in het dagelijks leven. Vanwege het feit dat dit een onregelmatige baan is heb ik vaak vrije tijd tijdens normale werkdagen. Vandaar dat u mij regelmatig ziet op de praktijk.

En in welk jaar was dat?

In het jaar 1996 ben ik mijn opleiding begonnen in South Carolina in de VS.

Waar heb jij zoal je ervaring opgedaan?

Na afronding van mijn basisopleiding heb ik eerst 5 jaar vracht gevlogen en daarnaast heb ik ruim 5 jaar op de financiële administratie gewerkt bij Politie Brabant-Noord. Daar heb ik kennis opgedaan op het gebied van boekhouden en heb dit verder uitgebreid d.m.v. zelfstudie. Korte tijd daarna hebben Renée en ik onze kennis gebundeld en hebben we de sprong in het diepe genomen en zijn we samen deze praktijk begonnen in 2006. Op dit moment vlieg ik alweer bijna 15 jaar passagiers met passie en toewijding.

En volgde er hierna nog stappen?

Zeker! Na een aantal jaar was het tijd voor onze eerste medewerker Saskia Bernards. Al na korte tijd bleek zij een goede zakelijke partner te zijn en zijn we samen een maatschap begonnen.

En Jeroen mag de sitebezoeker ook weten wat jij het leukst vindt aan je werk?

Feitelijk heb ik twee banen die toch wel veel overlap hebben. In de luchtvaart werken wij extreem veel met vaste procedures en protocollen die zorgen voor veiligheid en kwaliteit. Het mooie van samen met ons hele team een praktijk runnen is het feit dat je samen iets moois opbouwt en dat je daarmee veel loyaliteit creëert. Vanwege het feit dat we een klein bedrijf zijn heb je voldoende tijd om elkaar goed te leren kennen. De uitdagingen die ondernemen met zich meebrengen vind ik ook erg leuk maar veroorzaken ook wel eens zorgen. De rust en gebrek aan zorgen is nu juist hetgeen wat ik terugvindt in mijn andere baan. Op grote hoogte kan ik heerlijk genieten van de rust en tijdens het opstijgen en landen zie je de mooiste dingen voorbij komen.

Zou je een bijzondere werkervaring vanuit de praktijk willen delen?

Recentelijk zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie die we volledig verbouwd hebben. We hebben hier met zijn allen heel hard voor gewerkt en ik heb erg genoten van het feit dat alles uiterst georganiseerd verliep! Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen aan onze mooie praktijk.

En tot slot een klein kijkje in jouw privéleven Jeroen, zou dat mogen?

Ja hoor!

Hoe is je gezinssituatie?

Zoals ik al zei ben ik getrouwd met Renée en samen hebben we twee kinderen, Inge en Jelle.

Wat doet Jeroen graag in zijn vrije tijd?

Tijdens mijn vrije tijd geef ik extra les in het basisonderwijs aan kinderen die een extra uitdaging kunnen gebruiken. Hier haal ik veel voldoening uit. Daarnaast is houtbewerking een van mijn hobby’s. We wonen in een oud huis en dat behoeft veel onderhoud wat ik graag zelf doe.

Welke sport beoefen jij?

Op dit moment veel “Netflixen”. Of is dat geen sport?…..

Is er nog iets wat je graag als afsluiter zou willen zeggen, voordat de sitebezoeker een kijkje gaat nemen bij een van je collega’s?

Graag wil ik nog zeggen dat ik erg trots ben op wat wij als Podotherapie van Gellecom samen met ons team bereikt hebben! Wij hebben de kwaliteit altijd hoog in het vaandel staan. Vandaar ook ons moto: “Zorg voor Kwaliteit.”

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om Jeroen een klein beetje beter te leren kennen, wie weet tot ziens.