Pascolien Scheerders

Werkzaam bij Podotherapie van Gellecom sinds 2015

Functie: praktijkassistente

Leuk dat u benieuwd bent naar ons team, we zullen ons aan u voorstellen!

Pascolien vertel eens aan deze sitebezoeker……

Waarom ben jij bij Podotherapie van Gellecom gaan werken?

Ik kreeg een tip om te solliciteren op de functie van assistente, “echt iets voor jou Pascolien” werd erbij vermeld. Tot op de dag van vandaag ben ik nog dankbaar voor die tip, want de functie past me als een perfect jasje. 

Wanneer ben jij begonnen met werken bij Podotherapie van Gellecom?

In september 2015 ben ik begonnen. Het begon met een paar uurtjes en dit breide al snel uit naar meer. Ik ontpopte als het ware als een manusje van alles. 

Waar heb jij zoal je ervaring opgedaan?

Ik heb jaren als receptioniste gewerkt bij diverse bedrijven. 

Wat is jouw specialiteit Pascolien?

Mijn spontaniteit, een afspraak inplannen aan de balie of via de telefoon mag gepaard gaan met praatje en een lach. Ik krijg vaak complimenten over mijn telefoonstem. Dit alles samen met de wil om met u een geschikte datum te vinden voor een consult maakt het voor u prettig om ons te bellen.

En Pascolien mag de sitebezoeker ook weten wat jij het leukst vindt aan je werk?

Het persoonlijke contact in de wachtkamer met de patiënten. Hier is ruimte voor een praatje, gelukkig vinden Saskia en Renée dit belangrijk. Laatst kreeg ik er een functie bij nl. wachtverzachter! Erg grappig natuurlijk maar in mijn ogen zeker belangrijk. Tijdens de consulten kan het wel eens voorkomen dat het een beetje uitloopt en dan is het toch fijn dat er wachtverzachter is! Verse koffie, leuke tijdschriften en Pascolien de wachtverzachter!

Verder is de afwisseling qua taken heel fijn, vele administratieve werkzaamheden houden mij bezig. Ik ondersteun het team graag waar ik kan zelfs in het laboratorium als het nodig is.

Zou je een bijzondere werkervaring vanuit de praktijk willen delen?

Wat mijn werk bijzonder maakt is toch zeker het team, het samenwerken met elkaar maakt het werk ontzettend fijn. Een bijzondere ervaring vond ik de verhuizing naar de nieuwe locatie.

Teamwork op en top, pittig maar ontzettend fijn. 

En tot slot een klein kijkje in jouw privéleven Pascolien, zou dat mogen?

Ja zeker, geen probleem.

Hoe is je gezinssituatie?

Ik ben getrouwd met een hele lieve man en samen hebben we een hond, Jack (een border collie). We wonen in een jaren 30 huisje in Kaatsheuvel.

Wat doet Pascolien graag in haar vrije tijd?

De Loonse en Drunense Duinen bezoeken met onze hond. Ik kook graag en tuinieren behoord ook tot mijn hobby’s. Weekendjes weg en vakanties genieten we enorm van. Met familie en vrienden afspreken vinden we erg belangrijk.

Welke sport beoefen jij?

Wandelen (met de hond) en fietsen. Ik ben lid van de sportschool en deze bezoek ik veel te weinig (schrijf ik met het schaamrood op mijn wangen).

Is er nog iets wat je graag als afsluiter zou willen zeggen, voordat de sitebezoeker een kijkje gaat nemen bij een van je collega’s?

De passie waarmee mijn collega’s u willen helpen is hartverwarmend.  

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om Pascolien een klein beetje beter te leren kennen, wie weet tot ziens.