Lianne van Riel

Werkzaam bij Podotherapie van Gellecom sinds 2022

Functie: praktijkassistente

Leuk dat u benieuwd bent naar ons team, we zullen ons aan u voorstellen!

Lianne vertel eens aan deze sitebezoeker……

Waarom ben jij bij Podotherapie van Gellecom gaan werken?

Ik zag de vacature voor praktijkassistente op Facebook staan en dacht meteen: ‘Dat is echt iets voor mij!’ Vooral de afwisselende werkzaamheden spraken me erg aan.

 

Wanneer ben jij begonnen met werken bij Podotherapie van Gellecom?

In september 2022.

  

Waar heb jij zoal je ervaring opgedaan?

Ik heb 20 jaar achter de servicebalie van een supermarkt gestaan. Daar heb ik veel ervaring opgedaan qua klantencontact, dit kan ik zeker gebruiken in mijn functie bij Podotherapie van Gellecom. 

Wat is jouw specialiteit Lianne?

Ik denk mijn enthousiasme in alles wat ik doe. Verder denk ik graag in oplossingen en niet in problemen. Ik zoek graag met u een geschikt moment in de agenda van één van onze podotherapeuten.

 

En Lianne mag de sitebezoeker ook weten wat jij het leukst vindt aan je werk?

Het persoonlijke contact met patiënten, zowel aan de telefoon als in de wachtkamer. Verder vind ik de afwisseling in mijn werkzaamheden erg leuk. Geen dag is hetzelfde en ik hoef me nooit te vervelen! Ik vind het ook erg leuk om de podotherapeuten mee te helpen in het lab, met het maken van de therapeutische zolen.

Zou je een bijzondere werkervaring vanuit de praktijk willen delen?

Ik vond het heel bijzonder dat ik meteen echt bij het team hoorde. Ik voelde me vanaf dag 1 helemaal thuis. Het is echt een ontzettend fijne groep om deel van uit te mogen maken.

En tot slot een klein kijkje in jouw privéleven Lianne, zou dat mogen?

Ja hoor!.

 

Hoe is je gezinssituatie?

Ik woon samen met mijn vriend en onze 2 zoons in Elshout.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik doe graag leuke dingen met ons gezin, weekendjes weg, dagjes uit. Verder probeer ik 3x per week te gaan sporten en ga ik graag een stukje wandelen. Op z’n tijd een gezellig feestje of etentje met vrienden zou ik ook niet willen missen!

Welke sport beoefen jij?

Ik doe aan cardio-kickboksen.

 

Is er nog iets wat je graag als afsluiter zou willen zeggen, voordat de sitebezoeker een kijkje gaat nemen bij een van je collega’s?

Leuk dat u de tijd heeft genomen om mij een beetje te leren kennen. Ik kijk er naar uit om u te mogen verwelkomen in onze mooie praktijk.