Podotherapie Van Gellecom: Zorg voor kwaliteit

U krijgt de persoonlijke aandacht die u verdient

‘Zorg voor kwaliteit’: sinds de start in 2006 vormt deze filosofie de rode draad bij alle activiteiten van Podotherapie van Gellecom. Wij leggen ons hoge eisen op en willen onze zorgverlening voortdurend overtreffen. Hier leest u hoe wij deze belofte waarmaken.

Zorg voor kwaliteit in drie stappen

Renée van Gellecom en Jeroen van de Sande zijn de oprichters van het eerste uur. In 2012 werd Saskia Bernards mede-eigenaar en samen vormen ze sindsdien een maatschap. Sindsdien is er veel veranderd. Maar onze filosofie ‘Zorg voor kwaliteit’ staat nog steeds bovenaan. Zorg voor kwaliteit bereiken wij via drie verschillende stappen:

1. Wij nemen uitgebreid de tijd voor u

Wij maken uitgebreid tijd voor iedere afspraak. Zo groeit het wederzijdse vertrouwen en dat is volgens ons onmisbaar voor een succesvolle behandeling. U kunt rustig uw volledige verhaal vertellen. Bovendien beschikken wij daardoor over de juiste informatie voor een nauwkeurige diagnose van uw klachten. U krijgt een behandelplan op maat en wordt snel geholpen.
 
2. Alleen de beste technische hulpmiddelen zijn goed genoeg

De techniek staat niet stil. De specialisten van Podotherapie van Gellecom zoeken voortdurend naar de nieuwste vindingen om uw klachten nog effectiever aan te kunnen pakken.
Wij onderhouden intensieve contacten met leveranciers. Wij laten ons goed informeren en zo kunnen wij onze kennis verbreden en verdiepen. Uiteraard volgen onze specialisten ook regelmatig cursussen en trainingen. Zo bereiken wij het beste eindresultaat.
Uitstekende voorbeelden zijn de drukmeetplaat en 3d-scanner:

  • drukmeetplaat: met dit digitale drukmeetsysteem analyseren wij uw looppatroon. Afwijkingen hierin en plaatsen met overdruk worden zo gemakkelijk opgespoord.
  • 3d-scanner: Met dit cad-cam-systeem maken wij driedimensionale beelden van uw voet. Via de computer kunnen wij vervolgens een perfect op maat gemaakte podotherapeutische zool frezen. Hierdoor krijgt u de podotherapeutische zolen die perfect passen bij uw klacht.

3. Totaalaanpak: veelzijdige specialistische podotherapeuten onder één dak

Uw klachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Onze podotherapeuten hebben de vierjarige hbo-opleiding podotherapie afgerond. Daarnaast hebben onze podotherapeuten zich op verschillende gebieden verder gespecialiseerd door nascholing op post-hbo-niveau. Zo kunnen wij uw klachten vanuit verschillende standpunten aanpakken. Denk aan:

  • sport
  • diabetes
  • reuma
  • kinderen
  • ouderen

ZORG VOOR KWALITEIT